VELKOMMEN TIL FLIGHTSEARCH!

Flightsearch er et online reisebyrå som ble grunnlagt med idéen om at det skal være enkelt å finne billige flybilletter. Vi har derfor forenklet prosessen slik at du kjapt kan søke og bestille markedets beste flyreiser. Du velger selv hvordan du vil kombinere din flybillett med ulike tilleggsprodukter og tjenester ut ifra dine ønsker og behov. Flightsearch er en del av det raskt voksende selskapet Travel Design AB, som ble grunnlagt i 1992 og er et ledende reisebyrå i Sverige med en omsetning på 300 millioner kroner hvert år.


Vi har mange års erfaring fra reiselivsbransjen for deg som skal på forretningsreise, konferanse eller ferie. Travel Design har som målsetting å tilby deg service, trygghet og et bredt spekter av reiseprodukter. For å kunne tilby dette har vi direkte avtaler med nesten alle flyselskap tilknyttet IATA. Vår innovative og tekniske plattform vil gi deg en smidig bestillingsopplevelse og rask kundeservice. Gjennom våre partnere, Travel24.se og HolidayDrive.se, får du muligheten til å skreddersy din flybillett med hoteller og leiebiler over hele verden til den beste prisen.


Du kan føle deg trygg med din bestilling hos Flightsearch.no. Vi har IATA-sertifisering, som innebærer at vi er godkjent av samtlige regulerte flyselskap. Vi har også lovpålagt reisegaranti hos Kammarkollegiet og godkjent kredittvurdering hos UC.


Hjertelig velkommen med din bestilling!
Kaj Sätermo, daglig leder

Hjem